Platdakvenster met vlak glas

 

 • Stijlvol design met een mooi geïntegreerde 4 mm geharde ruit.
 • De superisolerende dubbele veiligheidsbeglazing en het vlak beschermglas zorgen voor een uitstekende isolatiewaarde van het geheel.
 • Kan uitgerust worden met een vouwgordijn.
 • Voor dakhellingen tussen 2° en 15°. Voor een optimale afvoer van het regenwater raden wij een installatie vanaf   aan.

Het VELUX dakvenster met vlak glas valt in het oog als een stijlvol, maar discreet venster dat past op elk dak met een helling van 2-15°. Het glasoppervlak is voorzien van een speciale coating voor eenvoudig reinigen. Kies de elektrisch openende versie met VELUX INTEGRA® voor een comfortabele en geautomatiseerde bediening.

 

Productomschrijving

PVC
Geïsoleerd PVC-frame en dubbel glas

Geïsoleerd PVC-frame en dubbel glas

Een ideale combinatie van een isolerend frame in PVC en dubbel glas met een lage energiewaarde zorgt ervoor dat er via het venster geen warmte kan ontsnappen, zodat uw binnenklimaat gevrijwaard blijft.
 

 

 

Platdakvenster met gebogen glas

 

 

 • Elegant design met een naadloos gebogen en krasvrij beschermglas. Het gebogen glas zorgt voor de vlotte afstroming van regenwater en bladeren, en een optimale inval van daglight. Deze technologie van het gebogen glas wordt CurveTech genoemd.
 • De superisolerende dubbele veiligheidsbeglazing en het gebogen beschermglas zorgen voor een uitstekende isolatiewaarde van het geheel.
 • Kan worden uitgerust met een vouwgordijn en een zonnescherm op zonne-energie.
 • Voor dakhellingen tussen 0° en 15°.

Ideaal voor designbewuste huiseigenaars. Kies de INTEGRA® elektrisch openende versie voor een comfortabele en geautomatiseerde bediening.

 

 

Platdakvenster met afdekschelp

 • Robuuste afdekschelp beschikbaar in acrylaat of polycarbonaat - transparant of opaal.
 • De superisolerende dubbele veiligheidsbeglazing en de afdekschelp zorgen voor een uitstekende isolatiewaarde van het geheel.
 • Kan uitgerust worden met een vouwgordijn en een zonnescherm op zonne-energie.
 • Voor dakhellingen tussen 0° en 15°.

Het platdakvenster met afdekschelp van VELUX is de moderne versie van de dakvensterkoepel, perfect voor kantoorruimten, ziekenhuizen, workshops en woningen. Het venster bestaat uit een sterk isolerende PVC-constructie en dubbel glas met een lage energiewaarde. Kies de elektrisch openende basisunit met VELUX INTEGRA® voor een comfortabele en geautomatiseerde bediening.

 

Hoe creëert u een betere lichtinval in een
uitbouw met plat dak?

Daglicht dat via het dak naar binnen komt, brengt licht centraal in de woonruimte. Zo voorkomt u donkere hoekjes.
 
 
Tip
Daglicht hebt u nooit te veel! Het is aangeraden om minstens 12% van de vloeroppervlakte als glasoppervlakte te voorzien.
 
 
Hoe kunt u efficiënt verluchten?
Kies voor INTEGRA® elektrische platdakvensters. Met één druk op de knop laat u frisse lucht binnen en ventileert u de ruimte. Het venster sluit automatisch bij regen, heeft voorgeprogrammeerde functies en is makkelijk programmeerbaar.
 
 
Hoe voorkomt u oververhitting op warme zomerdagen?
Plaats buitenste zonneschermen op zonne-energie. Dankzij de elektrische bediening zijn ze erg praktisch in gebruik.