Rolluik

Maximaal comfort 

Verduistert en beschermt het best tegen warmte en nog veel meer...

VELUX rolluiken beschermen u het hele jaar door perfect op alle vlakken, ongeacht het klimaat. Ze blokkeren het licht, houden de warmte buiten in de zomer en houden de warmte binnen tijdens de winter. Het duurzame ontwerp in onderhoudsvrij aluminium is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, vermindert het contactgeluid van regen en hagel, draagt bij tot uw veiligheid en beschermt uw dakvenster.

 

 

 

Rolluik op zonne-energie

Draadloos!
Ideaal voor een venster dat reeds geïnstalleerd isDe autonome fotovoltaïsche cel van het rolluik vangt het zonlicht op om de accu te herladen, en werkt op die manier zowel 's nachts als overdag, in de winter en in de zomer. De installatie van het draadloze rolluik is eenvoudig en grote werken worden zo vermeden.

 

 

 

 

Verduisterend buitenste zonnescherm

 


 
  • Bescherming tegen de warmte.
  • Optimale verduistering.
  • Privacy.
  • Plaatsing en bediening van binnenuit.
  • Het design volgt perfect de lijnen van het dakvenster zodat het in alle dakstijlen kan worden geïntegreerd.

 

Verduisterend buitenste zonnescherm

Beschermt doeltreffend tegen warmte en verduistert optimaal
VELUX verduisterende buitenste zonneschermen beschermen doeltreffend tegen de warmte en houden uw woning koel op zonnige dagen. Het sterke en duurzame doek verduistert optimaal voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje. Het model op zonne-energie past perfect op het VELUX dakvenster en vergt geen bedrading. Het wordt geleverd met een voorgemonteerde muurschakelaar voor een snelle en eenvoudige installatie.